Bedömning

Jag kanske är lite skadad efter 15 år som betygssättande lärare, men jag kan ju inte lägga ner så här mycket tid och kraft på någonting utan att ha ett utförligt bedömningssystem. Jag tänkte att jag skulle bedöma varje recept i tre kategorier:

Tillagningstid: Här blir det ju bara att redovisa hur lång tid det tog att laga rätten.
Svårighetsgrad: Blir en skala 1-5 där 1 innebär plättlätt och 5 är så komplicerat att det nästan inte roddes i hamn.
Smak: Här får det ju bli något slags medelbetyg från alla som smakar på rätten, oftast då mina närmsta familjemedlemmar. Men är vi fler måste jag ju på något sätt be mina gäster om en åsikt. Kan ju bli lite känsligt?! Kanske en sluten anonym röstning?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

164 recept

Inkokt lax Tid:  40 minuter Svårighetsgrad:  2 Smak:  3,7 Idag gjorde jag inkokt lax och det har jag aldrig gjort förut. Man hällde ko...