198 recept

Strömmingsterrin

Tid: Ca 20 minuter + 1 timme i ugnen
Svårighetsgrad: 3, där det svåraste var att skinndra strömmingen
Smak: 2

Så var strömmingsterrinen gjord, en av de rätter jag bävade inför i boken. Jag blev positivt överraskad av själva smaken, som utmärktes av strömming och ansjovis. Däremot hade jag lite svårt för konsistensen. Barnen var jätteduktiga och smakade varsin bit men den fick ganska låga betyg i smak av dem. Marcus var den som var mest positiv och kommer antagligen äta upp den som pålägg på knäckebröd ❤.

Receptet i boken var för 10 personer, men jag delade mängderna med fem.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

164 recept

Inkokt lax Tid:  40 minuter Svårighetsgrad:  2 Smak:  3,7 Idag gjorde jag inkokt lax och det har jag aldrig gjort förut. Man hällde ko...