Strömmingsterrin
Tid: Ca 20 minuter + 1 timme i ugnen
Svårighetsgrad: 3, där det svåraste var att skinndra strömmingen
Smak: 2
Så var strömmingsterrinen gjord, en av de rätter jag bävade inför i boken. Jag blev positivt överraskad av själva smaken, som utmärktes av strömming och ansjovis. Däremot hade jag lite svårt för konsistensen. Barnen var jätteduktiga och smakade varsin bit men den fick ganska låga betyg i smak av dem. Marcus var den som var mest positiv och kommer antagligen äta upp den som pålägg på knäckebröd ❤.
Receptet i boken var för 10 personer, men jag delade mängderna med fem.
Inspirerad av filmen "The Julie/Julia project" där Julie Powell bestämde sig för att laga sig igenom Julia Childs kokbok och blogga om det bestämde jag mig för ett liknande projekt. Jag skall laga mig igenom varenda recept i "Mannerströms stora kokbok" och det är jättekul om du vill följa mig på min resa!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
164 recept
Inkokt lax Tid: 40 minuter Svårighetsgrad: 2 Smak: 3,7 Idag gjorde jag inkokt lax och det har jag aldrig gjort förut. Man hällde ko...

-
Fläskkotlett Esterhazy Tid: Ca 35 minuter Svårighetsgrad: 2,5 Smak: 3,5 Namnet på den här rätten är ju spännande, men mina googlingar ...
-
Bräserad kalvlägg med gremolata och saffransrisotto Tid: Ca 90 minuter Svårighetsgrad: 3 Smak: Lite över 4 i snitt Det här är så himla...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar