167 recept

Biff Stroganoff

Tid: 40 minuter
Svårighetsgrad: 2,5
Smak: 4,3

Vi var i Söderköping och firade min svärfar som fyllde år. Då gjorde vi biff stroganoff (halloumi stroganoff till vegetarianerna). Köttet var oxfilé som man stekte en kort stund och sedan lyfte undan medan man gjorde såsen. Sedan i med köttet, som var precis lagom rött inuti, igen. Mannerström har också svamp i sin stroganoff vilket jag inte tror att det är i originalreceptet. Men det var väldigt gott! Det fanns Karl-Johansvamp hemma i förråden så det använde jag i.

Omdömena blev positiva. Min svägerska gjorde halloumi stroganoffen och den blev också väldigt uppskattad. Jag tyckte att det var jättegott! Jag är nästan sugen på att göra den här rätten igen, innan jag gjort alla andra rätter...

Tyvärr glömde jag fota, så jag fick låna fotot från kokboken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

164 recept

Inkokt lax Tid:  40 minuter Svårighetsgrad:  2 Smak:  3,7 Idag gjorde jag inkokt lax och det har jag aldrig gjort förut. Man hällde ko...